Tüp mide ameliyatı fiyatları neye göre belirlenir?

Anasayfa > Blog > Obezite

Tüp mide ameliyatı fiyatları neye göre belirlenir?
  • 06/12/2021
  • Obezite

Tüp mide ameliyatı fiyatları neye göre belirlenir?

Tüp mide ameliyatı ve diğer obezite ameliyatlarının fiyatı oldukça değişken değişkendir. Ameliyat için tarafınızdan talep edilecek kesin miktar, büyük ölçüde çeşitli faktörlere bağlı olacaktır.

Bu faktörler aşağıdakileri içerir:

Doktor Ameliyat Ücreti
Cerrahın deneyimi tüp mide ameliyatının zorluk derecesi ve ameliyatta kullanılacak malzemelere göre değişiklik gösterir, ameliyatlarda kullanılan mideyi kesmeye ve dikmeye yarayan stapler cihazının ve kullanılan diğer malzemelerin kalitesi ameliyat fiyatlarını yükseltecektir.

Hastane Faktörü
Ameliyat yapılacak hastanenin hangi bölgede olduğu, niteliği/özellikleri ve konforu fiyatları artıracaktır. Klinik olarak ameliyat sürecinde hasta konforunun öneminin farkında olduğumuz için obezite ameliyatlarımızı İstanbul Nişantası bölgesindeki A+ hastanelerde ameliyatlarımızı yapmaktayız.

Ameliyat Sonrası Takip
Obezite ameliyatları kilo verme ve sağlıklı bir yaşam sürme konularında sadece bir başlangıçtır, ameliyat sonrasındaki sıkı diyetisyen kontrolleri ve doktora ve ekibe kolay bir şekilde ulaşabilme hastaların bu süreci daha kolay geçirmelerine yardımcı olacaktır. Ameliyatı yapacak doktorun yanı sıra her türlü konuda rahat bir şekilde ekibe ulaşabilmek hastalara ciddi bir kolaylık ve konfor sağlar.

 

Tüm bu değişkenler ile birlikte tüp mide ameliyatı fiyatı belirlenmektedir.

Güncel fiyat verilerine ulaşmak için ve daha fazla bilgi edinmek için bizlere internet sitemizdeki iletişim formundan ulaşabilir, telefon yolu ile arama yapabilirsiniz.

Vücut Kitle indeksi